Arti Market

Të nderuar konsumatorë,

 

Ne dëshirojmë të ju falënderoj që për më shumë se 6 vite kishit besimin në dyqanin tonë. Të dielën, me 2 prill e mbyllim dyqanin . Por për ju në të ardhmen, do të jetë një shërbim më i mirë dhe cilësor si dhe me një asortiment më të gjërë.

Arti Market BVBA kalon në bashkëpunim me Spar Colruyt Group në rrugën: Sint- Hubertusplein 52 , Runkst. Në vetëm dy minuta kohë në këmbë nga vendndodhja aktuale! Që nga 11 maji ju mirëpret menaxheri i Arti Market edhe në Spar -Runkst Hasselt!

Shërbimi dhe mbështetja e cila Arti Market ishte i njohur, ato do ti keni edhe në të ardhmen.

Ne ju dëshirojmë mirëseardhje të përzemërta në vendin tonë të ri nga e enjtja 11 maj.

 

Ju Mirëpresim,

Skender Shala dhe ekipi Arti Market.

(Për më shumë informacion, telefononi 0484/401000)

Speca somborka

Speca somborka

Speca somborka

Mirësevini në faqen e shitores Arti Market.

Arti Market
Abelenstraat 32 bus 1
3500 Runkst HASSELT
TEL: 0484 / 40 10 00
E hapur nga ora 10 deri në ora 19.
Vetëm të mërkuren jemi të mbyllur.

Disa nga produktet tona jan:

 • çaj s.p.sh: mevlan, cyclon, skenderbeu, lenza, çaj perimeve dhe luleve,...
 • kafe s.p.sh: minas, mehmet efendi, senseo,..
 • djathra të ndyshëm s.p.sh: kelmendi, gazi, marmara, nefis, ülker,...
 • turshi të ndryshëm s.p.sh; speca me lakna, tranguj, fafarona, domate,...
 • çokollada dhe politanka s.p.sh: eurokrem, euroblok, jadro,...
 • ollijë s.p.sh: me hudra, me djathra të ndryshëm, sardinje...
 • pashteta të ndryshme s.p.sh: argeta pulë, spec, tuna, junior,...
 • mish viçi të terun
 • suxhuk s.p.sh: kosova, prizreni, kelmendi, të djegst, vishlle, suxhuk shtëpie,...
 • frute s.p.sh: molla, dardha, rrush, kivi, portokall, mandarina,...
 • perime s.p.sh: speca kosove, somborka(veres), domate, lakna, tranguj,...
 • cigare
 • karta telefonike s.p.sh: base, mobistar, proximus, ortel,...
 • enë s.p.sh: xhygyma çaji, gota çaji,...
 • pije s.p.sh: jaffa, dona, strunka, coca cola, jupi, fanta, sprite, gini, nitro, redbull,...
 • erëza s.p.sh: vegeta, biber, krypë, shiqer,...
 • dhe tjera...

Të gjitha produktet tona jan hallal. Ne jemi të specializuar në produktet sikur djathra, suxhuk, turshi, ëmbëlsira, ollijvë, pemë dhe perime të ndryshume.

Shikoj fotografit e produkteve tona në faqen Produktet. Nëse produkti favorit i juaji nuk gjinden në shitoren tonë ne mund ta sjellim vetëm për ty.

çmimet tona jan konkuruese me shitoret tjera dhe disa produkte nga kosova jan më të lira s.p.sh:

 • kosova suxhuk 1kg = 5.50 euro
 • argeta = 1.10 euro
 • pashteta tjera = 1.10 euro
 • jaffa 1.5l = 1.65 euro
 • vegeta = 1.99 euro
 • jadro napolitanka = 2.95 euro
 • turshijë 2.5 kg = 4.50 euro

Kontrollo shpesh faqen promocionet për të marr lirimet që ju dhurojmë juve.

Ju ftojmë të na vizitoni neve dhe të i shikoni produktet tona nga ora 10 deri në ora 19 në Abelenstraat 32 bus 1 në Hasselt. Të mërkuren jemi të mbyllur.

Mirësevini.